Dannet konversasjon

Mercedes-stjerna er montert i toppen av treet. Hvor mange ganger er det mulig å påpeke at det er jul når det nærmer seg jul? Hvor mange Skittles har Halvor spist hver dag i 2020? Hvor tjukk l kan du si jul med? Finfin pynt langveisfra. Taliban-aktig Josef i krybba. Hva er filipine egentlig? Hvem spiller Tøfflus i Skomaker Andersen – The Movie? Kast den gamle julepynten. Milla leser sin julefortelling Åttitallspiken med Svovelstikkene.

Episode 25

Slappe gavetips, alkohol i jula, safranhøytid

Gavetips til menn som kjøper gave til seg selv. Gavetips til onkler. Med alko i blikket og stø kurs inn i jula – folk som blir gira på polet. Hvor mye safran må du kjøpe før du merker det på budsjettet. Milla Babish og kjøttpuddingen. Se og Hør skal ikke drive med pluss de. Miming til forbipasserende kan se ut som noe helt annet.

Episode 24

Herreaften: Pinnekjøtt, mannekassa, parklys

Milla er borte for anledningen, erstatning er på plass pluss gjest! Mannekassa er harrykassa. Kan folk begynne å bruke parklys?

Episode 23

Folkeopplysning, juleradio, kjendisduftlys

Trenger ikke såååå mange folk til jul. Hjemmelaget spiselig undertøy til alle. Fant ikke så mange i folketellinga 1920. Juleradioen er stilt inn, noen sanger begynner å bli veldig slitte. Folk må minnes på at venn av familien ikke er bra. Disse kjendisene burde gi ut egne duftlys.

Episode 22

Stretchlaken, damekultur, pappablogger

Stretchlaken, bare nei. Sur dame og kreativ munnbindbruk. Jordbærlue på røykehjørnet. Jul i Svingen er den mest utrivelige julekalenderen. Vanskelig å finne lydbokanbefalinger. Damekultur er dritkjipt. Vitusapotekenes julehefte. Hvorfor er pappablogger så gufne? Snille jenter får Kinder-kalender.

Episode 21

Instagramannonser, sengetøyvask, The Crown

Underholdningsverdien i enda mindre relevante instagramannonser. De foldede henders fellesskap av aldrende kvinner på venterom uten ukeblad uten å bla i med påsleika finger. Så flinke er vi til å re opp sengen. The Crown - er - så - bra, nesten like bra som Posh Nosh. Ny sekt-dokumentar som en påminnelse om det vi egentlig vet. Kort innføring i kremering.

Halvor bygger egen ved-app. Atlantic Crossing – stivt og spekulativt om kronprinsesse Märtha, hva gjorde hun egentlig under krigen? Julebaksten er i gang – slikt finnes det musikk for. Lokal diskusjon om Nybrua versus nyere bruer er oppe igjen. True crime-bøtta begynner å bli tom. Sekt-dokumentarer, du vet hva det går i. Problemet til norsk drama, og vi har selvsagt løsningen.

Det har blitt valgt. Huslig tips til rengjøringen av badet. Norske humorserier som er helt krise, gang på gang. Matlaging med beretninger fra konsentrasjonsleir på lydbok. Grilling i november. Send hets! Anmeldelse av noe som best kan beskrives som dropsens luremus.

Episode 18

Allehelgen, halloweensuksess, chili i posten

Halloween var en suksess etterfult av irriterende allehelgen på gravlunden. Favorittmannskoret i flystyrt. Chili i postkassa, først og fremst aromatisk. Hold på hunden!

Episode 17

Grissini, gravidebilder, halloween

Mannen som lever som om han er med i en egen personlig oppsetning av Breakfast at Sandvika’s. Grev Pledd lever! Festlige og kreative bryllup-/gravidebilder med personlighet – de fikse ideene du skal leve med. Vår venn tannlegen og hans forhold til Halloween-popcorn. Vi har kjøpt heks.

Episode 16

Interiørfjols, Mr. Nelson, vovede lydbøker

Dead Rapper Show! Vi kom i skade for å prate om kvinner, menn og interiør – skal ikke gjenta seg. Full halloweenstemning med Charlie Brown og porrig reklamebrekk. Mr. Nelsons gufne laken, psycho-Pernille og et dopa tonetroll. Den snuskete lydbokhylla hos Storytel.

Episode 15

Kjøkken, musikk, insta-baby

Ubrukelige ting til kjøkkenet, som Bounty-cookies, Boil in box og Quooker. Da foretrekker vi Chef Show og Taco Chronicles, selv om vi blir uspiselige når vi ser på det. Oppfølging av black metal spesial fra sist. Babyer gir visst likes. Ringer du egentlig Foodora når du skal hente maten selv?