Dannet konversasjon

Episode 38

Aslan, Patsy, tiss på gulvet

Hvor kort er veien fra løve til løvstek? Hvor nyttig er vannkran med kaldt vann i? Hvem er vi i Absolutely Fabulous? Hvorfor går vi ikke på ski? Finnes brunswix? Er reklame like dårlig som på nittitallet?

Episode 37

Spesial: Boligkjøp

Hvilke ting er det lurt å rydde vekk før visning? Er det greit å teste fasilitetene til det fulle? Hvor ulekkert kan du få det med litt egeninnsats? Er det digg med dødsbo? Hvorfor har alle den samme mega-klokka? Hvordan får man et vanlig boligprosjekt i distriktet til å fremstå både urbant og hipt? Når kommer man hjem død?

Episode 36

Kultur, matsjalusi, Gogglebox

Hva skjer når du spør om kjønnssykdommer i femteklasse? Hvorfor skal ikke underholdning og matservering blandes? Når slutta tunge dokumentarer å være prima lørdagsunderholdning? Hvor er du nå, snekker med straffehåndtak i dusjen? Hvor sur kan du bli av å se andre lage mat? Er ubeskyttet popcornfontene fra Tesco peak-England?

Episode 35

Julingsåpe, musikk på TV, bordell på Finn

Har du huska å vaske deg før juling? Smaker kaka bedre etter en rettstwist? Hvor mange ikke-musikkprogram kan det lages? Kan du legge bordellet ditt ut på Finn? Hva er finsk pølserock? Hva slags vin har du med deg når du skal campe bak en bensinstasjon?

Episode 34

Radio igjen, Jeppes, full primstav

Hvor ofte må man på radio før radio ringer selv? Kan islandsk krim fungere som en språkreise? Hva slags rød saus har du på en pizza med kun kjøttdeig og løk? Hvor luftig kan et easy listening-band høres ut? Hva slags dag blir det når morsdag kombineres med Valentine’s?

Episode 33

Radio, dansebandyoghurt, bitre blomster

Hva skal til for at Steinar Sagen blir noe rød i kinnene? Hvor mange skiver har Joe Kurt gitt ut? Hvor stygt er badet ditt når du må omtale stikkontakta som leken? Har «hvis det er lov å si» blitt det nye «sa brura»? Hva fortjener en drittstøvel? Hva er et passende navn på Turboneger-coverband som synger på norsk? Hva er podcast på tysk?

Episode 32

Bil, narko, norgeshistorie

Hvor mye bilgreier går det an å komme borti uten å være det skafte grann bilinteressert? Er det feil å vise narkohumor i klasserommet ved siden av der det er razzia? Hvor tett er du når du ikke skjønner at dronning Eufemia var dronning? Hva er et godt a capella-navn?

Episode 31

TV, tiss, den tøffe tiden

Tyr man til selvkritikk i mangelen på innsendt hat? Er rene sokker viktig når du skal på TV? Blir det noe greie på skreddersydd dame-TV? Hvorfor er moderne kunst en klisjé? Nedre eller Nordre Follo, er det så nøye a? Hvilket band spiller høreapparatfarget rock? Usympatisk + tung tid = sympati?

Episode 30

Spesial: Mat vi vokste opp med

Maten vi vokste opp med på åtti- og nittitallet. Stort sett kjedelig som kokt potet og fisk, noen ganger vond som leverkaker, noen ganger et lyspunkt med taco og pizza slik bare nordmenn kunne lage det for 30 år siden. Og hvordan vokser en suksessfull matside ut i fra – eller på tross av – dette?

Episode 29

Hivju, natur og hygiene, familiereality

Når engangsting til 40 kroner ikke er verdt pengene. Hvis du ikke har tilgang til PC for å få lest vaksineinformasjon, få hjelp – fra en eller annen plass. Keeping up with the Hivjus. Soul var ikke spesielt bra, men kanskje det var dubbinga som kom i veien. På siden av samfunnet, på siden av personlig hygiene. Matlaging fra 90-tallet. Dansk snurrebass. Hva om kjendiser som ikke stiller opp stilte opp. Familiebasert underholdning.

Episode 28

Kongelig varieté, surr fra gamle, nyttår

Det er ikke over ennå. Kongelig varieté, en av fjorårets verste hendelser. Halvor fant ikke opp «Fette Reint». Svigermor setter på Justin Biebers juleplate. Vi har sett Star Wars og julefilmer igjen. Fyrverkeri under bilen og over til naboen. Ny barnebok: «Onkel får forstoppelse».

Flåklypa-juleheftet er dårlig. After Eight. Folk som betaler for å fremme personlige innlegg på Instagram. Ballett er gøy! Delfiakake: Et tverrsnitt av jula. Pitche ny adventskalender om en onkel i en sofa. Barnebøker er bæsj. Handla på Bokkilden for siste gang igjen. Tøysemann i kassa.