Dannet konversasjon

Episode 59

Øyevitne, tryllekoffert, Andor B. Ragde

Er ponni og hund det tristeste i en begravelse? Er «horelys» politisk ukorrekt? Kan babyen hete Jimmi? Hvordan lages Askim-calvados? Hvorfor finnes ikke Andor dubbet på trøndersk?

Episode 58

Jørn Hol, LEGO, Baby Gandalf

Finnes Jørn Hol? Hva sier slaskete, hvite skoletter om deg? Hvor mye LEGO er det plass til i «Panteras» eske? Er Baby Gandalf med i Rings of Power? Hvordan skal Dubai uttales? Er det trendy med horelys til stueplantene?

Episode 57

Slapp TV-høst, skjerm eller do, svarte penger

Hvor lite må et program inneholde før det ikke er sendbart? Når ble IS-hette tilbehør til wok? Hvem kan du låne tamponger av? Hvem er du på PornHub? Hvem bruker ordet «inflamasjon»? Hva smaker Jozo? Hvorfor velge den småkriminelle byfuglen når du har den knallreima på bygda?

Har vi lært å hoste nå? Hvordan virker Sverige igjen? Hva er det mest svenske navnet som finnes? Ble amatørporno bedre med 4K? Skal klærne tørke over steikepanna? Er 2022 landhandlerienes år? Er serien troverdig hvis det ikke er doscener?

Hva om du er ei uke for tidlig på Oslo Horse Show? Hva er magister? Foregår «Kodenavn Hunter» i samme univers som «Linus i svingen»? Kan det bli for mye persienne i en politiserie? Hva har folk på seg på festival i år da? Hvor mye rull er for mye rull? Skal silikon i håret?

Hvordan settes krimseriens tidskoloritt til 1994? Hvem var stuntkoordinator på Borgen skole? Hva er barns oppdrag her i verden? Hvor mye frityr med ost og saus i brød kan man innta?

Hva het den hundestjerna? Harry eller haram? Hvordan er fransk sykkelpoliti? Skal båtisen spises som en baguette? Når kommer is med grønnsaker? Finnes barskapmåne? Hvor mye kunstertype kan du være før det kommer i veien for ditt daglige virke? Er Madrugada nåtidens Dance With a Stranger? Hvorfor er svanen menneskets beste venn?

Kan alle lære dronningens norsk? Hvor åpen skal skjorta være i bryllup? Hva tenker kvinner som har set Outlander når de møter mann i kilt? Skal slekts-soveposen fra hytta bli til boblejakke? Er spel fortsatt uaktuelt? Kan du ha isbiter i vin? Hvor høyt skal TV-en monteres?

Hvorfor ble vi tatt av lufta? Er chili fortsatt sterkt når du har mista lukt og smak? Hva med badeland med dårlig vanntrykk? Annie, are you OK? Kan tannstein fjernes med saks? Hva må fuktes når du skal lage kaffe? Hva er greia med sydenbolognese a?

Hva er feil med «modellmamma»? Er det ulovlig å tygge kaht bak rattet? Finnes øyespray? Hvor mye må det bugne før det er så proppfult at man kan fråtse? Får man fortsatt kjøpt fjernsynsapparat?

Episode 49

Valg, taxi med døden, ostepopdonut

Hva feiler det svensken som «tycker Listhaug er rätt snygg»? Hvor tøfft er det ikke med fuzzpedal og harpe? Er det peak-Tesla når drosjekusken sover på dashboardet? Skal man ligge med naboen? Er det kreativt å ha snacks i bakverk? Kan du stole på mygg?

Er det lov å angre seg når man har drept en edderkopp? Hvorfor har high school-filmer blitt helt OK? Hva er det gjevt på Jæren? Hva om Julius var gorilla? Hva med åtte timers escape room og jazz?